Nad+ koenzim. Nove terapijske mogućnosti za jačanje vašeg organizma

NAD+ se prirodno nalazi u svim telesnim ćelijama, ali se njegovo prisustvo smanjuje sa starenjem organizma. Njegovim dodavanjme postiže se terapijski efekat na čitav niz bolesti i stanja koja su povezana sa starenjem. Ovaj “molekul protiv starenja” se vezuje za druge enzime  u organizmu i aktivirajući ih doprinosi boljem radu organa.

Uslužno davanje terapije kod kuće

Medicinski nadzor (kućno lečenje)

Ambulanta Safe Medic pruža usluge terapije kod kuće kako bi olakšala pacijentima pristup kvalitetnoj medicinskoj nezi u udobnosti njihovog doma. Ovaj inovativni pristup zdravstvenoj zaštiti postavlja pacijenta u središte, pružajući im personalizovanu terapiju u poznatom okruženju. U nastavku ćemo istražiti prednosti i usluge koje pruža ambulanta Safe Medic.

Sanitetski prevoz pacijenata

Sanitetski prevoz pacijenata

Sigurno i brzo do cilja: Kako Safe Medic zadovoljava vaše potrebe za sanitetskim prevozom u Beogradu

Sigurnost i brzina su od suštinskog značaja kada je u pitanju sanitetski prevoz pacijenata. Safe Medic ambulanta je svesna ovih potreba i posvecuje se tome da obezbedi bezbedan i brz prevoz za sve svoje pacijente.

Kućno lečenje i nega

kucno lecenje

Da li vam je zdravlje najveće bogatstvo, ali pomisao na dugačka čekanja u ambulantama i bolnicama izaziva stres i gubitak vremena? Da li vas bolesni stanje ili starost ograničavaju u mobilnosti, ili jednostavno tražite dodatni komfort i sigurnost tokom lečenja?

Kako se vrši previjanje rana

Sigurno i brzo zarastanje rana je naš prioritet! U Safe medic ambulanti, pružamo visokostručnu negu i previjanje svih vrsta rana, sa posebnim fokusom na brzo zarastanje i sprečavanje komplikacija.

Pages


Skidanje konaca (šavovi)

Davanje injekcija i preventivna vakcinacija

Medicinski nadzor (kućno lečenje)

Vitaminske infuzije - Myers Cocktail
Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.