U ambulanti Safe Medic pružamo sve usluge iz domena kardiologije, a holter EKG-a je jedna od njih.

Naši medicinski tehničari i lekari su tu da vam pomognu da ceo proces analiziranja električne aktivnosti vašeg srca prođe u najboljem redu kako bi dobijeni rezultati biti jasni i tačni.

Holter EKG je posebna, neinvazivna dijagnostička metoda za registraciju elektrokardiograma (EKG) i praćenja rada srca u dužem vremenskom periodu (najčešće od 24 do 48 časova a prema potrebi i 5-7 dana) uz pomoć, malog prenosnog aparata (holter EKG) koji sa sobom nosi pacijent u toku dnevno-noćnih aktivnosti.

Primenom holter EKG, lekar stiče objektivni uvid u stanje srčanog mišića i njegov rad, u toku dužeg vremenskog perioda, u realnom životu, za vreme obavljanja svakodnevnih aktivnosti pacijenta, što može biti od izuzetne koristi kod utvrđivanje određenih srčanih poremećaja i određivanje daljeg ispitivanja ili lečenja.

Holter EKG Safe Medical

Holter EKG omogućava praćenje srčanog ritma pacijenta u njegovoj svakodnevnoj rutini. Promene u poremećaju srčnog ritma, koje nisu kontinuirane, i koje se javljaju povremeno ili samo u nekim određenim situacijama, neće uvek biti registrovane na običnom EKG snimku, a posebno ne tokom jednog lekarskog pregleda.

Zakažite vaš termin, ostalo prepustite našem stručnom timu.

 


Sanitetski prevoz nepokretnih pacijenata

Vitaminske infuzije - Myers Cocktail

Zamena kese i diska stome Safe Medic

Merenje i kontrola krvnog pritiska
Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.