Da li se vi ili vaš voljeni borite s poteškoćama u disanju? Da li vam je lekar preporučio terapiju kiseonikom, ali vas zbunjuje sam proces nabavke ili održavanja kiseonične boce? U Safe Medic ambulantama pružamo rešenje: kvalitetno i pouzdano iznajmljivanje koncentratora kiseonika, prilagođeno svakoj individualnoj potrebi.

Šta je koncentrator kiseonika i zašto ga izabrati?

Koncentrator kiseonika je medicinski aparat koji iz vazduha izdvaja i koncentriše kiseonik, omogućavajući osobama sa nedostatkom kiseonika u krvi lakše i efikasnije disanje. U Safe Medicu nudimo moderne i pouzdane koncentratore kiseonika, koji imaju brojne prednosti u odnosu na kiseonične boce:

 • Neograničena dostupnost kiseonika: Za razliku od kiseoničnih boca koje se prazne, koncentrator kontinuirano proizvodi kiseonik iz vazduha, što znači da vam nikada neće zabrinuti nestašica.
 • Praktičnost i mobilnost: Kompaktne dimenzije i laka težina omogućavaju lako prenošenje aparata, čineći ga idealnim za korištenje u kući, na putovanju ili u bolnici.
 • Sigurnost i pouzdanost: Naši koncentratori kiseonika su sertifikovani medicinski uređaji sa visokim nivoom bezbednosti i minimalnim rizikom od kvara.
 • Ekonomija: Iznajmljivanje koncentratora je daleko ekonomičnije od kupovine ili stalnog punjenja kiseoničnih boca.

Za koga je iznajmljivanje koncentratora kiseonika pogodno?

Usluga iznajmljivanja koncentratora kiseonika u Safe Medic ambulantama je idealna za:

 • Osobe sa hroničnim plućnim bolestima: Hronična opstruktivna plućna bolest (HOPT), emfizem, bronhiektazije i druge hroničnih plućne bolesti često zahtevaju dugotrajnu ili čak permanentnu oksigenoterapiju. Koncentrator kiseonika predstavlja udobno i sigurno rešenje za ove pacijente.
 • Osobe sa srčanim bolestima: Kiseonik može biti potrebna podrška i kod određenih srčanih bolesti, kao što su srčana insuficijencija i kongestivno zatajenje srca.
 • Osobe sa plućnom hipertenzijom: Visok krvni pritisak u plućnim arterijama takođe može biti razlog za oksigenoterapiju.
 • Osobe sa apneom u snu: Obustava disanja u snu može ozbiljno poremetiti kvalitet života i zdravlje. Kiseonik može pomoći u ublažavanju simptoma i poboljšanju spavanja.
 • Osobe sa COVID-19: Posledice upale pluća izazvane COVID-19 mogu izazvati nedostatak kiseonika, a korištenje koncentratora može smanjiti tegobe i ubrzati oporavak.

Šta Safe Medic nudi?

 • Široka ponuda koncentratora kiseonika: Imamo različite modele koncentratora, prilagođene različitim potrebama za protokom kiseonika i kapacitetom. Nudimo i prenosne i staционаrne aparate, kako biste izabrali najpodesniji za vaš način života.
 • Kvalitetna oprema i podrška: Svi naši koncentratori su od renomiranih proizvođača i prolaze redovne servisne preglede. Pružamo detaljna uputstva za korištenje i osiguravamo 24/7 podršku u slučaju bilo kakvih pitanja ili problema.
 • Konkurentne cene i fleksibilni uslovi iznajmljivanja: Nudimo atraktivne cene iznajmljivanja, s mogućnošću kratkoročnog i dugoročnog najma.
 • Dostava i instalacija: Brzo i sigurno ćemo vam dostaviti koncentrator kiseonika i instalirati ga u vaš dom ili drugu lokaciju.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našoj usluzi iznajmljivanja koncentratora kiseonika!

Iznajmljivanje koncentratora kiseonika
Pozovite nas: +381 64 3885 628; +381 11 803 02 92


Spirometrijska dijagnostika i kontrola

Zamena kese i diska stome Safe Medic

Previjanje i skidanje konaca

Davanje infuzione terapije
Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.