Stoma predstavlja hiruški izveden otvor koji vodi od unutrašnjih organa ka spoljašnjosti preko stomaka pacijenta. Stoma služi da preusmeri fekalije iz creva napolje kroz otvor na stomaku.

Navikavanje na život sa stomom ume da bude izazovno. Najviše problema nastaje u samom početku, prilikom otpuštanja iz bolnice, kada pacijent oko sebe više nema dežurno osoblje koje može da mu pomogne i prepušten je sam sebi.

Ukoliko Vam je neophodna stručna medicinska pomoć od strane medicinskih sestara i tehničkog osoblja ordinacije Safe Medical sa dugogodišnjim iskustvom u nezi stome i zameni diska, onda je to pravi izbor za Vas.

Zamena kese i diska stome

Lekarska ordinacij Safe Medical pruža usluge stručnog savetovanja, nege stome te zamene kese i diska stome u ambulani ili na Vašoj adresi, u bilo kom momentu života sa stomom, a posebno prilikom izlaska iz bolnice i u periodu privikavanja na stomu.

Lekarska ordinacij Safe Medical je takođe stručna u rešavanju svih problema koji mogu nastati nestručnom negom stome ili neadekvatno postavljenim diskom stome. Koristeći savremene medote lečenja, naš stručni tim efikasno i brzo sanira eventualne probleme sa stomom i kožom oko stome.

Život sa stomom je izazovan, ali ne mora biti ograničavajuć.

Zakažite vaš termin, ostalo prepustite našem stručnom timu

 

Share

EKG dijagnostika i kontrola

Merenje i kontrola krvnog pritiska

Vitaminske infuzije - Myers Cocktail

Ultrazvuk štitaste žlezde i mekih tkiva
Copyright © 2022, Safe Medical. Developed by Animat studio.