Vitaminske infuzije su postale pravi hit u svetu, i mnoge poznate ličnosti upražnjavaju ovaj vid regeneracije čitavog organizma.

Koktel vitamina u obliku infuzionog rastvora omogućava osobi da vrlo brzo povrati snagu koju je  izgubila usled nekih težih fizičkih aktivnosti u dužem periodu, usled stresa i sličnih stanja.

Vitaminske infuzije dajemo u ambulanti ili kod vas, u kućnoj poseti.

Majersov koktel - infuzija

Majersov koktel infuzija (Myers Cocktail)

Majersov koktel je intravenska terapija, u svetu sve popularnija. Radi se o koktel infuziji koja će vam obezbediti kvalietetnu kombinaciju vitamina, minerala i elektrolita.

Koristi se za razna stanja i oboljenja. Proceduru možemo izvesti u vašim kućnim uslovima, ili kod nas u ordinaciji, dovoljno je samo da nas pozovete.

Nakon Majersovog koktela, iskustva pacijenata govore da su osnaženi, osveženi i sa mnogo više energije.

Majersov koktel infuzija je veoma značajan kod

 • Virusnih i bakterijskih infekcija
 • Ojačavanje imuniteta
 • Onkoloških pacijenata
 • Stresa i hroničnog umora
 • Fizičkog napora

 

Zakažite vaš termin za pregled, ostalo prepustite našem stručnom timu.

 

Zakažite vaš termin za pregled, ostalo prepustite našem stručnom timu.

Pozovite nas:
+381 64 3885 628
+381 11 803 02 92

Vitaminska infuzija predstavlja terapeutski tretman koji se sastoji od direktnog unošenja vitamina, minerala i drugih esencijalnih nutrijenata u organizam putem intravenoznih infuzija. Ovaj inovativni pristup omogućava brzu i efikasnu apsorpciju hranljivih materija, zaobilazeći probavni sistem. Ideja iza vitaminske infuzije je pružanje organizmu visokih koncentracija nutrijenata kako bi se postigao odmah vidljiv i dugotrajan terapeutski efekat.

Kako Funkcioniše Vitaminska Infuzija?

Postupak vitaminske infuzije sprovodi se kroz različite faze:

 • Konsultacija i Analiza: Pre nego što započnete terapiju, stručnjaci za zdravlje obično će izvršiti analizu vašeg zdravstvenog stanja i ciljeva kako bi preporučili odgovarajuću formulu infuzije.
 • Priprema i Postavljanje Infuzije: Nakon konsultacije, odabrana formula se pažljivo priprema, a zatim se postavlja intravenozna linija koja će omogućiti direktno unošenje hranljivih materija u krvotok.
 • Infuzija Hranljivih Materija: Sam proces infuzije obično traje od 30 do 60 minuta, u zavisnosti od sastava i količine hranljivih materija koje se ubrizgavaju. Tokom ovog vremena, organizam apsorbuje vitamine, minerale, antioksidante i druge korisne supstance.
 • Pracenje i Savetovanje: Tokom i nakon infuzije, stručni tim prati vaše stanje i pruža dodatne savete o načinu života, ishrani ili potrebama za eventualnim ponovljenim tretmanima.

Ključni Sastojci Vitaminskih Infuzija:

 • Vitamini: Infuzije često sadrže vitamin C, B kompleks, vitamin D i ostale vitamine koji igraju ključnu ulogu u održavanju zdravlja.
 • Minerali: Esencijalni minerali poput magnezijuma, cinka, kalcijuma i selena podržavaju različite funkcije organizma.
 • Antioksidanti: Supstance poput glutationa i vitamina E pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala i štite telo od oštećenja.
 • Aminokiseline: Ove molekule su građevinski blokovi proteina i igraju ključnu ulogu u mnogim fiziološkim procesima.

Ko Može Koristiti Vitaminsku Infuziju?

Vitaminske infuzije se često koriste za:

 • Povećanje Energije: Za one koji se suočavaju sa umorom ili nedostatkom energije.
 • Podrška Imunološkom Sistemu: Radi jačanja odbrambenih mehanizama organizma.
 • Oporavak Od Stresa: Za smanjenje stresa i poboljšanje opšteg blagostanja.
 • Sportski Performansi: Radi poboljšanja izdržljivosti i oporavka nakon napornih treninga.

Vitaminska infuzija predstavlja inovativan pristup očuvanju i unapređenju zdravlja. Ovaj terapeutski tretman obećava brze i vidljive rezultate, pružajući organizmu esencijalne nutrijente na način koji tradicionalne metode ne omogućavaju. Važno je napomenuti da pre nego što se odlučite za vitaminsku infuziju, trebate se konsultovati sa stručnjakom za zdravlje kako biste odabrali pravu formulu i postigli maksimalne koristi bezbedno i efikasno. VitaInfuzija je tu da vas podrži na ovom putu ka optimalnom zdravlju i vitalnosti!


Spirometrijska dijagnostika i kontrola

Zamena kese i diska stome Safe Medic

Previjanje i skidanje konaca

Davanje injekcija i preventivna vakcinacija
Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.