Generalne informacije

Iz razloga što prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima želimo da razumete uvete pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti koja je pred Vama opisuje informacije koje prikupljamo, kako ih koristimo i kako ih menjamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog web sajta safemedical.rs.

Informacije koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja ličnih informacija od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje i servise.

Prikupljanje informacija

Kada pregledate stranice na adresi safemedical.rs, a niste se registrirali, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše osobne informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korištenja svojih Internet sajtova. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključeno Vaše računalo, vrsti Vašeg internet preglednika (npr. Netscape ili Internet Explorer), i o tome jeste li odgovorili na Internet oglas ili e-mail poruku. Ove se informacije koriste za merenje stope reakcija na Internet oglase i ponude elektronskom poštom.

Registracija na web sajtu

Kako bismo Vam mogli pružiti određenu informaciju, zatražit će mo od Vas da nam dobrovoljno date neke lične informacije, uključujući i adresu elektronske pošte.

Upotreba informacija

Moguće je da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr., pružili neku uslugu ili obavestili Vas o svojim proizvodima i uslugama. Ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to prije učinili, možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. Takve se ponude mogu temeljiti na informacijama koje ste nam poslali tokom svoje prve komunikacije s nama, na pristupnicama ili na anketama.

Kada Vam šaljemo poruke elektronskom poštom, možda možemo utvrditi informacije o Vašoj adresi elektronske pošte - npr., možete li primati grafički obogaćene html poruke. Ako je Vaša adresa podešena tako da može primati poruke u html formatu, moguće je da ćemo se odlučiti slati Vam grafički obogaćene html poruke elektronskom poštom.

Molimo da primite na znanje da Vašu adresu elektronske pošte ne dojavljujemo svojim poslovnim partnerima. Moguće je, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude.

Naš je cilj slati ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uvetima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata.

U svakom trenutku možete zatražiti da Vam više ne šaljemo ponude i/ili da Vas obrišemo iz evidencije klijenata.

Deca i mlađi od 18 godina

Mi ne koristimo sajt safemedical.rs za namerno prikupljanje podataka od dece ispod 18 godina, niti za prodaju proizvoda ili usluga istima.

Povezani Internet sajtovi

Morate biti svesni da drugi Internet sajtovi do kojih možete doći koristeći link na sajtu safemedical.rs mogu sadržavati politiku o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih.

Izmene Izjave o privatnosti na Internet sajtu safemedical.rs

Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korištenja ličnih informacija za marketinške svrhe.

Zaštita podataka o ličnosti

Podatke o ličnosti koje ste nam dobrovoljno dali, lekarska ordinacija Safe Medical (safemedical.rs) prikuplja i koristi, odnosno obrađuje, u skladu sa propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka.

Prikazivanje oglasa na stranici

Koristimo nezavisne kompanije za oglašavanje da bismo prikazivali oglase kada posetite naš web sajt. Ove kompanije mogu da koriste informacije (izuzev imena, adrese, adrese e-pošte ili telefonskog broja) koje se odnose na Vaše posete ovom i drugim web sajtovima kako bi Vam obezbedile oglase o robi i uslugama koje Vas interesuju. Ako želite više informacija o ovoj praksi, kao i o mogućnostima da tim kompanijama ne dozvolite korišćenje navedenih podataka, kliknite ovde.

 


Merenje i kontrola krvnog pritiska

Holter EKG - Holter krvnog pritiska

Davanje infuzione terapije

Vitaminske infuzije - Myers Cocktail
Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.