Sanitetski prevoz pacijenata za brzu i bezbednu medicinsku pomoć u Beogradu - Safe Medic

Sanitetski prevoz pacijenata igra ključnu ulogu u obezbeđivanju bezbednosti i udobnosti za osobe koje su bolesne ili onesposobljene, a kojima je potrebno prevoziti se do medicinskih ustanova, kuće ili drugih odredišta. Ova usluga pruža podršku pacijentima i njihovim porodicama u teškim situacijama.

Sanitetski prevoz nije rezervisan samo za hitne slučajeve; često se koristi i za prevoz pacijenata sa hroničnim bolestima ili osobama koje su nedavno operisane. Ova usluga obezbeđuje da pacijenti dobiju potrebnu negu i pažnju tokom puta, čime se smanjuje stres i rizik od komplikacija.

U krajnjoj liniji, sanitetski prevoz pacijenata igra ključnu ulogu u osiguravanju da svi ljudi, bez obzira na svoje zdravstveno stanje, imaju pristup bezbednom i specijalizovanom transportu kada im je to najpotrebnije.

Za svakog pacijenta je od izuzetne važnosti da može da bude prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu u svakom trenutku. U okviru naše ambulante Safe Medic posluje sanitetska služba, koja je opremljena modernim voznim parkom.

Postoje pacijenti koji su nažalost, nepokretni, ili su teško pokretni, tako da nisu u stanju da sami odu do željenog odredišta. Pored pokretnosti, uzrok može da bude i neko medicinsko stanje koje uključuje bolove ili druge smetnje, zbog kojih je pacijent vezan za krevet.

Za vas je važno da smo vam dostupni dvadeset četiri časa dnevno, svih sedam dana u nedelji. Za naše osoblje ne postoje praznici, vikendi, godišnji odmori, niti bilo koji drugi neradni dani.

Dakle, dovoljno je samo da okrenete naše brojeve telefona i ljubazno osoblje će saslušati o čemu se radi, kakav pacijent je u pitanju, sa kojom dijagnozom, te koja je destinacija gde bi trebalo da stigne i kada. Nakon toga se odmah kreće na teren i stiže se na vaš prag. Trudimo se da to bude u najkraćem mogućem roku, za hitne slučajeve, a za sve druge, uvek ispoštujemo dogovoreno vreme.

Vozila u kojima se prevoze pacijenti su opremljena prema najvišim standardima: tu se nalazi specijalan ležaj za bolesnika, boca sa kiseonikom, stalak za infuziju, merači šećera u krvi, krvnog pritiska, kiseonika u krvi... Takođe, vozilo ima opremu za reanimaciju, ukoliko do takvog stanja dođe.

Ono što je od presudne važnosti, jeste činjenica da sa pacijentom uvek putuje barem jedan lekar i to je obično internista, anesteziolog, kao i medicinski tehničar. Svi oni kao mali stručni tim, u stanju su da pruže pomoć ako tokom vožnje dođe do pogoršanja stanja bolesne osobe. 
Često se dešava da putovanje traje duže, jer se osoba prevozi iz jedne države u drugu, zbog toga što će posebna klinika obaviti lečenje, hiruršku intervenciju, dijagnostiku, ili bilo koji drugi tretman.

Sanitetski prevoz

Naši timovi vrlo često putuju za Austriju, Nemačku i okolne zemlje u regionu. Po potrebi, može da bude organizovan i avio prevoz za pacijente koji ne mogu da budu prevezeni sanitetskim vozilom, upravo zbog udaljenosti. 

Najvažnije je da znate da će se obolela osoba osećati dobro koliko god da traje putovanje, i da će konstantno biti praćeno njeno stanje, dakle, pod stručnim nadzorom je. 

Vozači su iskusni profesinalci, koji znaju dobro puteve kojima se prolazi, tako da se unapred dogovara maršruta i bira se ono vreme za prevoz pacijenata kada ima najmanje gužve u saobraćaju, te se izbegavaju deonice na kojima se izvode određeni radovi, gde ima bilo kakvih zastoja i slično.

Sanitetski prevoz pacijenata Safe Medical

Podrška na koju takođe možete da računate je psihološka, pošto je svakom pacijentu od izuzetne važnosti da se uputi lepa reč, osmeh, da se odgovori na pitanja. U teškim zdravstvenim stanjima, ljudi su često uplašeni, tako da im mnogo znači kada na svoje pitanje dobiju objašnjenje od medicinskog tehničara ili lekara.

Naravno, uz ljubaznost i reči podrške, sve se lakše podnosi, pa tako i put do zdravstvene ustanove koja će preuzeti dalju proceduru i postupak.

Javite nam se, jer postojimo samo zbog vas!

 

Safe Medic sanitetski prevoz pacijenata je idealno rešenje za:

  • Neodložna medicinska pomoć na domu
  • Transport pacijenata na preglede i terapije
  • Prevoz pacijenata posle operacija i drugih medicinskih procedura
  • Transport osoba sa smanjenom mobilnošću
  • I još mnogo toga!

Ne rizikujte svoje zdravlje i dragoceno vreme. Kontaktirajte Safe Medic ambulantu danas i zakažite vaš bezbedan i pouzdan sanitetski prevoz pacijenata u Beogradu!


Davanje infuzione terapije

Skidanje konaca (šavovi)

Medicinski nadzor (kućno lečenje)

Previjanje i skidanje konaca
Copyright © 2024, Safe Medic. Developed by Animat studio.